2012. március 29., csütörtök

Húsvéti receptajánló!


Játékra kaptam felhívást, Vicuskától, amiben a közelgő Húsvétra ajánlunk süteményeket, ételeket. Persze mint mindig, későn ébredtem fel, így már mindenkinél látom akiket általában olvasok, ezért gondba vagyok, kiknek is adhatnám, mert bár recepteket szívesen ajánlók, 10 embert már nem gyűjtök össze. Remélem attól még játék a játék, lassan ki leszek közösítve a sok szabály szegésért! A játék megálmodója Csupa Csoki  is úgy hirdette, aki nem kapta még meg, szabadon viheti!


A játékszabályok:

Írj egy bejegyzést Húsvéti ajánlat címmel. A bejegyzésedben tegyél közzé 5-10 ételt, mely jó választás lehet az ünnepi asztalra. Nem kell, hogy összefüggő menüsor legyen, ahogy kedved tartja, akár süteményválogatás is lehet.
Ha megkapod a játékot küldd tovább 10 bloggernek, bejegyzésedben ne felejtsd el megemlíteni, hogy ki hívott meg a játékra. Ha türelmetlen vagy, nem kell megvárni, hogy hozzád is eljusson a húsvéti játék, szabadon is "elviheted".:)
Játékra fel!!!
 Az én ajánlatomban, régebbi bejegyzéseimből gyűjtöttem, igazodva eme ünnephez, úgy állítottam össze, hogy  mindenből legyen, az  előételtől a desszertig.  A címre, kattintva találod meg a  receptet! Remélem, találtok kedvetekre valót!

































14 megjegyzés:

  1. Csodálatos felhozatalod van, nagyon guszták és finomak !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva! már adottak voltak, csak be kellett linkelni őket :)

      Törlés
  2. Fantasztikus ételeket kreáltál, gratulálok.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon klassz az ajánlód:) Nem vagyok még húsvéti hangulatban, eddig nem volt ötletem, most meg, ahogy nézem végig a jobbnál jobb ajánlókat, egyre nehezebb lesz a döntés:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is csak a hét elején tudatosodott, hogy a jövőhét Nagyhét! Ezek még az előző éviek, habár lesz olyan amit újból elkészítek, és biztos lesz újítás is!

      Törlés
  4. Épp a játékra akartalak invitálni!
    Erre mire ideérek már itt vár ez a rengeteg finomság!!!
    Ez a mai nap kikészít, sorba enném az összeset!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utólag is köszönöm! És még tudtam volna ajánlani :)

      Törlés
  5. Csak annyit mondanék, hogy húúúú... :))) Na, ezért is jó ez az ajánló, mert előkerülnek olyan ételek, amelyek esetleg elkerülték az ember figyelmét. Nagyon guszták! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) erre gondoltam én is,jó alkalom, felhívni a régebbiekre is a figyelmet! Te azért ügyesebb voltál, mert a leveseket sem hagytad ki az ajánlóból! Hogy felejthettem ki?

      Törlés
  6. A csirkecombok meg a tojással töltött borda- megfogott, ezeket nem is láttam eddig :D de jó a batyu és a kalács is, de gyönyörű az a csábító lime-torta is! Nehéz a szívem... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor még jó, hogy felfrissítettem a régi recepteket! tessék szépen sorban elkészíteni:))

      Törlés
  7. Minden tökéletes,de a végén az a torta gyönyörű zárókép.Megint csak azt mondom,ki tud választani?Enni enni enni!!!!!:):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Ja, de azért csak mértékkel :D

      Törlés