...avagy, hogyan használjuk fel a Húsvéti maradékokat? Ezt a receptet, a volt kolléganőmtől kaptam, valamikor, szépen őrizgettem a kis füzetkémbe, mostanáig. Kipróbáltam, és nagyon finom, bánom nem sütöttem meg hamarabb. Köszi Melcsi, nagyon ízlett!
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 15 dkg. sonka ( ledarálva )
- 2 evőkanál reszelt alma
- 2 evőkanál tejföl
- 2 evőkanál ecetes torma
- 2 vastag szelet kalács ( kockára vágva )
- 1 tojás
- zöldpetrezselyem
- só, fehérbors.
A töltelék hozzávalóit, alaposan összekevertem, sóztam borsóztam, a sonkát nem daráltam, hanem nagyon apróra vágtam
A combok bőrét óvatosan meglazítottam, és megtöltöttem a töltelékkel. Sütőzacskóba sütöttem pirosra, de süthető hagyományosan tepsiben is. Rizibizivel ( receptje itt ) uborkasalátával tálaltam.
Nagyon guszta.
VálaszTörlés