Nagyon szeretjük a cseresznyét, és mivel szinte mindig van itthon mostanában, ez a csokis finomság is, ebből született. Nagyon egyszerű, előre elkészíthető, viszont, mini papír kapszli szükséges hozzá a muffin papír, mini változata, ez lesz az alap.
Hozzávalók:
- 20 dkg. étcsoki (minimum 55%)
- 2 evőkanál tehéntúró
- 1 evőkanál tejföl
- 1 tasak vaníliás cukor
- cukor ízlés szerint
- 1/2 citrom reszelt héja
- jó marék cseresznye, kimagozva.
A túrót összekevertem a tejföllel, cukorral, vaníliával, citromhéjjal, és az apróra vágott cseresznyével. Ha a csoki megkötött, óvatosan leválasztható a papírról. A krémet, csak fogyasztás előtt töltsük a kosárkákba, ellenkező esetben, könnyen elázhat . Cseresznye szemekkel díszítettem. Isteni, könnyű, desszert!
Hát elhiszem , hogy isteni finom, és nagyon ötletes, egyszer ki kellene próbálnom, bár biztos pepecsmunka egy kicsit kikenni a kis kapszlikat, de a végeredmény kárpótol, hiszen gyönyörű.
VálaszTörlésNagyon csinosak!
VálaszTörlésKati, aki ibolyát kandíroz, annak ez meg sem kottyan:) tényleg, pillanatok alatt elkészül,nem macerás!
VálaszTörlésOttis, köszi!
VálaszTörlésMicsoda remekmű! Nagyon csinoskák!!
VálaszTörlésKöszi Jutka!
VálaszTörlés