2011. december 1., csütörtök

S.O.S !!!


Minden kedves látogatóm segítségét kérném! Teszem ezt azért nyilvánosan, mert minden erőfeszítésem hiába való,  a Blogger-nél is hiába próbálok tanácsot kérni, nincs kitől!
A blogom kezdetén, a jobboldal sávban helyeztem el, a "Tagok" - rendszeres olvasóim  listáját. Mivel tizen egy néhánynál nem írt ki többet, holott már jócskán voltak követőim, leköltöztettem a lapom aljára a listát. Itt gyülekeztek szép számmal a követőim, amit ezúton is megköszönnék mindenkinek!
A problémám a következő, nem látható a blogon, a rendszeres olvasóim teljes listája, úgy számszerileg, mint fizikálisan, tovább lapozási lehetőség sincs!
Az irányítópult is egészen más számozást jelenit meg, viszont ha rámegyek ott sorakoznak mind. Kérlek, ha tudtok, segítsetek mi tévő legyek, hogyan jeleníthetem meg minden hűséges követőmet ? :((
 Előre is köszönöm a segítséget, remélem együtt találunk megoldást a problémámra!

16 megjegyzés:

  1. Szia! Mostanában vettem észre én is, hogy néha eltűnik az utolsó 5-8 követőm nekem is. F5-tel frissítem, akkor visszajönnek. Az irányítópulton nekem is teljesen más számú követőm van, mint a blogon. A fene sem érti ezt, úgyhogy sajnos nem tudok segíteni.

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, hogy az irányitópultodon mennyi van most megnéztem lent a lap alján 80 írt ki. Próbáld meg felhozni ide oldalra vissza! Hátha fog tudni valaki mégis adni neked jó ötletet!

    VálaszTörlés
  3. Segítséget sajnos én sem tudok adni. Talán csak annyi infót, hogy nekem kb. 2 hónapig abszolút nem látszódtak a követőim. Aztán egyszer csak előkerültek. Fogalmam sincs mitől....

    VálaszTörlés
  4. Márti, én minden követődet látom, összesen 80-an vagyunk!!! Néha nálam is eltűnik néhány, aztán egyszercsak előkerülnek... jönnek-mennek...

    VálaszTörlés
  5. Nekem is 80-at mutat; ennyi az irányítópulton is? Szerintem az oldalsávban soha senkinek nem mutatta ki az összes olvasóját, mert nincs hely rá. Nálam is csak az utolsó 20-at jeleníti meg, de rögtön a szám mellett van egy Továbbiak nevű link. És akkor visszamenőleg lapozni lehet.

    Hogy nem jelentek meg a moduljaim, ilyen velem is előfordult, de nálam azért voltak ilyen problémák, mert én Opera böngészőt használok (nem is vagyok hajlandó lemondani róla:P) és a Blogger frissítései nem mindig kompatibilisek az Operával. Hol egyik, hol a másik nem tudja követni a másikat. Aztán magától megjavult. :)

    VálaszTörlés
  6. M@rti, azért köszi a hozzászólást!

    VálaszTörlés
  7. Éva, hát ez a baj, hogy "csak"80 látszik a többi már nem!

    VálaszTörlés
  8. Kreatív konyha, ez a legkevesebb, nem ez izgat, mert azt már megszoktam!

    VálaszTörlés
  9. Vicuska, de nem 80-an vagytok!!!!

    VálaszTörlés
  10. sedith, az irányítópulton 70 valahány van! Ha jobban megnézed, és ez a fő problémám, a "Továbbiak" sem jelenik meg! Vagy Nektek igen?

    VálaszTörlés
  11. Nálam rendszeresen előfordul, hogy hol látszik, hol nem, és én is a lap alján tartom, de igazából nem foglalkoztatott a probléma. Szerintem ennek blog karbantarási okai lehetnek az üzemeltető részéről. Vagy nem tudom. ?
    Az viszont nagyobb mérgem, hogy a "cimkék" nálam nem jelennek meg egyáltalán, hiába teszem ki. Valamit biztosan rosszul csinálok. ?

    VálaszTörlés
  12. Ez tényleg fura. Emlékezetem szerint én feliratkoztam, de nem találtam magam. Most újra jelentkeztem, meg is jelentem, de a 80-as szám nem változott 81-re.

    VálaszTörlés
  13. Nézd, Márti, én azt tapasztaltam, másokból is okulva, hogy minél több mindent raksz ki a blogod "falára", annál több anomáliában lesz részed. Próbáld lementeni például a díjaidat és töröld az oldalról, lehet, a blogodnak nem tetszik a túlterheltség, de mindenesetre egy próbát megér. Nekem a visitor számláló kavart be nagyon, aztán ahogy töröltem az oldalamról, helyrebillent minden. Csak leírtam, hátha segít...

    VálaszTörlés
  14. Barbi, neked van igazad,engem sem kéne foglalkoztasson, hiszen a hibámon kívül van, na de mégis...

    VálaszTörlés
  15. Üdvözöllek Hobbychef! akkor itt vagy Te példának, köszi :)

    VálaszTörlés