Nem őrültem meg, de, hát...tud az ember nemet mondani a hízelgő fiának? Ez történt nálunk, a fiam kitalálta, és én neki is láttam, bár hulla fáradt és kimerült voltam, ja, és kint 600 fok, de megsütöttem neki. Ebből a friss, édes hagymából szerintem még finomabb is.
Hozzávalók:
- 3 közepes hagyma
- 2 db. tojás
- liszt, zsemlemorzsa, bő olaj a panírozáshoz.
A hagymákat, háromba vágtam, majd a gyűrűket, külön szétszedtem. Egy nagyobb zacskóba öntöttem a lisztet, egy másikba a zsemlemorzsát, így először a lisztbe forgattam meg a karikákat, majd, a felvert,sózott tojásba, legvégül összeráztam a zsemlemorzsás zacskóba. Amikor már mind elkészültek, kis, magas falú edénybe bő, olajat hevítettem, és a karikákat rendre, szép pirosra kisütöttem. Amikor kiszedtem papírtörlőre, alaposan megsóztam. Friss kenyérrel, majonézzel tálaltam.
Ez nagyon finom már többször csináltam én is! Guszta, tudja a fiad mi a jó!:-))
VálaszTörlésEzért jó anyukának lenni :D
VálaszTörlésEgyetértek Évával, tudja a gyerek...
Éva, így kevésbé macerás..tudja mi a jó :)
VálaszTörlésPetra,szerintem is !ettől már csak az jobb, amikor este 21-22 között jön rá a tejberizs evés...
VálaszTörlés