Na, eddig tartott a húsmentes időszak, húst követelt a banda!
A borjúból, most pörkölt készült. Az előző bejegyzésnél használt, krumpli golyók is nagyon megtetszettek, így kénytelen voltam megismételni.
A borjúból, most pörkölt készült. Az előző bejegyzésnél használt, krumpli golyók is nagyon megtetszettek, így kénytelen voltam megismételni.
Hozzávalók:
- 1/2 kg. csontnélküli borjúhús
- 2 ek. zsír
- 2 közepes hagyma
- 3 cikk fokhagyma
- 1 szál sárgarépa
- 1 ek. rózsabors
- só, bors, pirospaprika.
Ez igen, finom lehet, és a tálalás, csodaszép:)
VálaszTörlésNagyon guszta és finom ebédetek volt! Valahogy átsiklottam a krumpligolyókon megyek megnézem mert nagyon guszta az is !
VálaszTörlésNagyon szépen tálaltad, finom lehet:) A krumpligolyók is nagyon szuperek.
VálaszTörlésMég szerencse, hogy a sült csirke illata szállingózik a sütőm felől, mert teljesen odalennék ezért a tál finomságért! Nagyon-nagyon guszta lett és tényleg szép a tálalás, bár az mindig! :)
VálaszTörlésGyönyörűen tálaltad ezt a borjú pörköltet. Nagyon étvágygerjesztő már a látvány is.
VálaszTörlésNagyon szépen tálaltad, összefut a nyál a számban. :)
VálaszTörlésEz a husi biztosan nagyon finom, és nekem is tetszenek a krumpligolyók! :)
VálaszTörlésDe szép ez a vörös összhatás! S gondolom annyira fincsi is az étel!
VálaszTörlésKati, köszi :)
VálaszTörlésÉva, remélem közben megtaláltad, a "baconba tekert szűzérmék "bejegyzésnél írtam!
VálaszTörléstrollanyu, nagyon köszönöm, valóban így együtt volt az igazi!
VálaszTörlésBarbi, drága vagy, mint mindig :) nagyon köszönöm!
VálaszTörlésHanka, nagyon köszönöm :)
VálaszTörlésGerdi, igyekszem! igen, nagyon finom volt :)
VálaszTörlésHobbychef, nagyon köszönöm az elismerő szavakat!
VálaszTörlésSzeretem, amiket főzöl!!!
VálaszTörlésKöszi Vicuska!! :)
VálaszTörlés