2012. január 30., hétfő

Díj Vicuskától!!!



  Nagy megtiszteltetés ért, hogy egy ilyen díjjal is, megjutalmazott  Vicuska , nagyon köszönöm!
Örülök!  mert hosszú évek során bizonyítani kellett a magyarságomat, és bármilyen meglepő, tettem ezt az Anyaországban! és akkor láss csodát, hazatérve, blog vezetés közben jelzést kapok, hogy helyet kapok a "Magyarok asztalánál" . Nekem-Nekünk ez egy fontos dolog az életünkben, és mint vallom, hogy semmi sem történik véletlenül, nagy elismerés és köszönöm szépen, még ha tudom is, hogy ez "csak" egy blogerek közti játék!
Mire elkészültem a közzététellel, már nagyon sok blog társamnál látom  ezt a díjat, ezért is vagyok nehéz helyzetben! Három választottam;
Fogadjátok sok szeretettel!

A szabályok; 

1. Vedd fel a díjat!
2. Köszönd meg, annak akitől kaptad!
3. Tedd ki a blogodba!
4. Add tovább annyi blog társadnak, amennyit meg szeretnél jutalmazni ezzel a díjjal!

8 megjegyzés:

  1. Szia Márti! Nagyon kedves vagy, hogy rám is gondoltál! Köszönöm! Nem tudom hallottál e róla, de van egy ilyen című gasztronómiai témájú könyv is. Budapesten a reneszánsz évben volt egy ilyen asztal is: "A magyarok asztala". Azt hiszem bátran helyet foglalhatsz mellette. Mindig érdeklődéssel olvasom receptjeidet. Számomra nagyon sokat számít az, hogy ellátogattok az oldalamra és megtekintitek mit készítettem.
    Sok sikert kívánok a 2012-es évre is!
    Sándor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sándor! Nem, nem hallottam róla, jó, hogy megemlítetted. Nagyon köszönöm, ha Te is így látod :)
      Én is csak hasonló jókat kívánok az új évben Neked!

      Törlés
  2. Gratulálok a szép díjhoz!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a díjat és én is megvagyok tisztelve vele nagyon.

    VálaszTörlés
  4. Drága Mártikám, meghatódva olvastam szép gondolataidat, egyszerű szavakkal le tudtad írni a mi, "határontúliak", magyarsághoz való kötődésünket, néha meg nem értettségünket. Köszönöm :) Jó együtt ülni a "Magyarok asztalánál" ilyen emberekkel! Jó társaságban érzem magam (mely egyre nagyobb):) Puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még törni sem kellett a fejemet, csak leültem és 2 perc alatt megírtam! Én is így látom, próbáljunk a jóra koncentrálni :)

      Törlés