Nagyon hálás vagyok a juhtúró feltalálójának, mert például, ez tartott életben a terhességem alatt, ugyanis semmi mást nem fogadott be a gyomrom, csak ezt, meg a grapefruitot, 9 kerek hónapig!
Nagy rajongásom iránta, mind a mai napig nem szűnt meg, amióta újra itthon vagyunk, szinte sohasem hiányzik a hűtőből, nem untam még meg! Ezt a variációt is nagyon szeretjük, mert könnyen csomagolható tízóraira, uzsonnára, kirándulásra, stb. Ha valaki nem ismeri, semmi különös nem kell hozzá, csak ;
- paprika és juhtúró, igény szerint.
A paprikának lecsapom a szárrészét, kicsumázom, és a belsejét, jól teletömöm juhtúróval. Alufóliába csomagolva, pár órára hűtőbe pihentetem, ettől majd szépen szeletelhető.
Én ezt nagyon szeretem ezt. Igaz mi pirospaprikát is szoktunk tenni a túróhoz és köménymagot, de ez ízlés dolga. Biztosan így is finom.
VálaszTörlésNagyon guszta! Szoktam én is körözöttet így paprikába tölteni!
VálaszTörlésNagyon guszta, akár még hidegtálak díszítésére is jó ötlet. A juhtúrót imádom, de itt nincs, van 500 féle sajt de ez nincs.
VálaszTörlésNálunk is kedvenc a júhtúró.Paprikába én is körözött formájába szoktam tölteni,de így magára is szívesen megenném.
VálaszTörlésA kisfiad ma is szereti ha már általad ,akkor olyan sokat evett?:)
Ja, szereti! bár a grépfrútot már nem :)
VálaszTörlésMartinelli, úgy is szoktam, körözöttel, de így is!
VálaszTörlésÉva,akkor csak simán juhtúróval is próbáld egyszer ki!
VálaszTörléstrollanyu, a Budapesten töltött éveimben itthonról hozattam, mert bár ott is van,(borsós áron!) de, az otthoni valahogy mindig finomabb!
VálaszTörlésMicsoda fotó!! Nagyon tetszik! A Spar-ba nálunk azt hiszem már vettem is juhtúrót vagy kecskesajtot. Majd utánanézek. Szívesen megenném a fotómodellt! :)
VálaszTörlésIlyet mi is szoktunk készíteni, mi a turóhoz kavarunk egy kis vajat, és úgy még krémesebb, és nem esik szét a turó, mikor szeleteljük.
VálaszTörlésNagyon jó fotót készítettél! Én csak körözöttel töltöm a paprikát, sima juhtúróval még nem próbáltam, de biztos szeretném, mert a juhtúrót, azt imádom!
VálaszTörlésNagyon gusztusosan tálaltad! Még nem vettem juhtúrót, de körözöttet gyakran készítek, majd beletöltöm egyszer paprikába is. :)) Nagyon tetszik!
VálaszTörlésBarbi,a fotómodellt nálunk, mindig a legkisebb kapja :)
VálaszTörlésGerdi,köszi! még gondolkoztam is,hogy feltegyem, vagy ne ezt a receptet, de már látom nem hiába tettem :)
VálaszTörlésCsilla, akkor itt az ideje, hogy megkóstold!
VálaszTörlésAzért nem lehetett egyszerű 9 hónapon át ennyire leredukálni a lehetőségeket az evés terén!!!! Hangulatosan fotóztad le a töltött paprikákat, nagyon finom lehet így, ala nature! :)
VálaszTörlésVicuska, sajnos elég rosszul viseltem azt az időszakot, persze kicsit sarkítva, de majdnem így volt!
VálaszTörlésHát igen, a gyerekvállalás áldozatokkal és nagy örömökkel jár! :) (lesarkítva...) Szülés után, gondolom, gyorsan el is felejtetted Mártikám azt az időszakot :)
VálaszTörlésOlyan gyorsan azért nem, de most így 12 év után, az idő valóban mindent megszépített :)
VálaszTörlés