2011. augusztus 3., szerda

Kirándulás
Mint már említettem, pihenni voltunk 4 napig. Igaz az idő nem volt túl kegyes hozzánk, többet volt borús és esős az idő, de pihenésre, ideális volt. A barátaink nyaralójába voltunk, festői környezetben, tóparton, messze a város zajától, a csendben.
Igaz, én szeretem a város zaját-zsongását, speciel, soha nem tudnék élni vidéken, (tudom, mert kipróbáltam!) de, ilyenkor veszem észre, milyen nyugtató is tud lenni a csend
Jókat sütöttünk, főztünk kint a szabadban, én ott is betartottam a diétámat, nehezen, de túléltem! A fiam kezéből ki nem esett a pecabot, még az esőben is kitartóan várta a halakat. Igaz sikerélménye is volt, mert fogott, amiből még haza is hoztunk.6 megjegyzés:

 1. Jó kis kikapcsolódás lehetett. Nagyon ügyes a kisfiad, ennyi halat fogni. Ehhez kell aztán türelem. A rablóhús nagyon guszta. :)))
  Jobban van már az epéd?

  VálaszTörlés
 2. Legalább egy kicsit feltöltődtél! A fiad gondoskodott hogy ne utankozzál a sok hal feldolgozása közben!:-))

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörű helyen voltatok,csodásak a képek!A fiad valóban ügyes,hogy ennyi halat fogott.Igazi nagy pecás válik belőle. Remélem,jobban vagy már!

  VálaszTörlés
 4. Petra, én sem gondoltam volna, hogy a kissé ízgága fiam, szótlanul és mozdulatlanul lesi majd a halakat :) Köszi a kérdésed, már nincsenek fájdalmaim, de még tartom a diétát :(

  VálaszTörlés
 5. Éva, így is volt, feltöltődtem! A halakkal volt macera, de én élvezem, gyermekkoromba rengeteget jártunk Apámmal pecázni, már akkor megtanította a halpucolást, így nem ijedek meg tőle.

  VálaszTörlés
 6. Aleda, Apám volt nagy pecás, a botot is még tőle kapta a fiam! Köszi kérdésedet, már sokkal jobban vagyok:)

  VálaszTörlés