A hét elején vettem észre, hogy az édességek viszik a prímet a blogomon, ami nem igazság a férjemmel szemben, ugyanis ő ha választhat, a sós-sajtosra szavaz,( vagy a nagyon habos krémesre ! )
Ezek a golyók nagyon finomak, sokat kísérleteztem, amíg egy igazi könnyű, puffos labdacs sikeredett. Íme a tuti receptje ,
Hozzávalók:
- 500 g. juhtúró (szerintem lehet sajttal is )
- 2 tojás
- 6 evőkanál liszt
- egy sütőpor
- egy csokor petrezselyemzöld, aki nem szereti, elhagyható.
A hozzávalókat összedolgozom, golyókat formáztam belőle, majd bő olajban szép pirosra sütöttem. Remek sörkorcsolya, vagy főzelékek mellé is elmegy feltétnek.
Ezt ki kell, hogy próbáljam,annyira fincsinek tűnik!
VálaszTörlésHajrá! ;-)
VálaszTörlés