2010. december 27., hétfő

Húsos szendvicskrém



Kitűnő kence, a maradék hús felhasználására. Hidegen, de meleg szendvicsnek, reszelt sajttal sem utolsó. Én most, főtt csirke húsból készítettem, de marhából, nekem finomabb.

Hozzávalók:
  • 30 dkg. maradék sült vagy főtt hús
  • 10 dkg. krémsajt
  • 5 dkg. vaj
  • 1 evőkanál mustár
  • só, bors,őrölt koriander.
  • 1 csokor petrezselyem.
A húst  kicsontozva, finomra daráltam. Hozzáadtam a vajat, krémsajtot, fűszereket, és az apróra vágott petrezselymet. Ha szükséges, még sózható. Alaposan összekevertem, pirítós kenyérrel tálaltam, lila hagymával, salátával, bármi adható hozzá.






2 megjegyzés:

  1. Köszi az ötletet! Pirítóssal és jó citromos teával nagyon finom reggelink volt! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy kipróbáltad!:)

    VálaszTörlés