Kitűnő kence, a maradék hús felhasználására. Hidegen, de meleg szendvicsnek, reszelt sajttal sem utolsó. Én most, főtt csirke húsból készítettem, de marhából, nekem finomabb.
Hozzávalók:
- 30 dkg. maradék sült vagy főtt hús
- 10 dkg. krémsajt
- 5 dkg. vaj
- 1 evőkanál mustár
- só, bors,őrölt koriander.
- 1 csokor petrezselyem.
A húst kicsontozva, finomra daráltam. Hozzáadtam a vajat, krémsajtot, fűszereket, és az apróra vágott petrezselymet. Ha szükséges, még sózható. Alaposan összekevertem, pirítós kenyérrel tálaltam, lila hagymával, salátával, bármi adható hozzá.
Köszi az ötletet! Pirítóssal és jó citromos teával nagyon finom reggelink volt! :)
VálaszTörlésÖrülök, hogy kipróbáltad!:)
VálaszTörlés