tag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post9131261678379631976..comments2023-12-12T09:41:36.258+01:00Comments on Ízek, zamatok: KacsasültMártihttp://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-58571329446175897102011-07-14T16:27:29.858+02:002011-07-14T16:27:29.858+02:00Bors and Papper, ezzel a módszerrel, nyugodtan kés...Bors and Papper, ezzel a módszerrel, nyugodtan készítsd el, mert tuti a siker! Igen, serpenyőbe sütöttem, így könnyen szemmel tartható :)Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-5692313377965839742011-07-14T16:17:13.888+02:002011-07-14T16:17:13.888+02:00Örülök, hogy Rád találtam! Van egy fél kacsám a hü...Örülök, hogy Rád találtam! Van egy fél kacsám a hütöben és félek elkészíteni, mert még sosem volt dolgom kacsával... Ha jól értelmeztem, nem a sütöben sütötted, igaz? A kacszsírt én is imádom és a húsát is persze :)Bors and Pepperhttps://www.blogger.com/profile/15162287644528272094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-46881101754207433342011-07-11T13:40:11.320+02:002011-07-11T13:40:11.320+02:00Kati, mi is már nagyon rég nem ettünk, pedig szere...Kati, mi is már nagyon rég nem ettünk, pedig szeretjük.Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-47407930637211149302011-07-11T13:38:23.945+02:002011-07-11T13:38:23.945+02:00Aleda, nálam a fiúk nagy húsimádók, és ha lehetne,...Aleda, nálam a fiúk nagy húsimádók, és ha lehetne, mindent pirosra, ropogósra kérnek, én meg szót fogadok, ebben az esetben nem is bántam, mert nagyon finom lett.Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-38696170541615457642011-07-11T13:34:22.592+02:002011-07-11T13:34:22.592+02:00Éva, mi sem ettük sokáig, de érdemes kipróbálni, n...Éva, mi sem ettük sokáig, de érdemes kipróbálni, nagyon ízletes a húsa!Kacsazsír, hmmm...Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-27983363652730052442011-07-11T13:09:49.627+02:002011-07-11T13:09:49.627+02:00Rég nem ettem kacsahúst én sem, régebb volt anyuék...Rég nem ettem kacsahúst én sem, régebb volt anyuéknál, nagyon szerettük.Katihttps://www.blogger.com/profile/08847263129184531346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-58399834842178980232011-07-11T12:51:32.907+02:002011-07-11T12:51:32.907+02:00Gyerekkoromban ettem kacsahúst,akkor a mama udvará...Gyerekkoromban ettem kacsahúst,akkor a mama udvarán mindig volt és a tányérra is gyakran került.Ö nem szokta ropogósra készíteni,de nekem ízlene ez a módszer.Adélhttps://www.blogger.com/profile/14635730746794271816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-15212044195982520712011-07-11T12:50:46.970+02:002011-07-11T12:50:46.970+02:00Ó ez csodálatosan guszta! Szívesen megkóstolnám, ...Ó ez csodálatosan guszta! Szívesen megkóstolnám, mert lehet hogy furcsa , de én még kacsát nem ettem.Valahogy sem a szülői házban nem volt sem én itthon nem készítettem még! Kacsazsírját kóstoltam ami nagyon ízlik.Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-54907110492845591222011-07-11T12:03:25.053+02:002011-07-11T12:03:25.053+02:00Köszi Barbi! Amúgy, imádom a fűszereket,és inkább ...Köszi Barbi! Amúgy, imádom a fűszereket,és inkább szeretem én összekombinálni őket,ritkán használok boltit. Az ételízesítőt nem is használom, míg Bp. éltem a "Vega mixet" használtam, a tesóm szoktatott rá,nem tartalmaz sót, ezért kevesebb kell belőle,hiszen valóban csak ízesítesz vele, így takarékos is. Most itt is megtaláltam a román változatát!Mártihttps://www.blogger.com/profile/06632153147609737029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4844583141256029260.post-23055751059126973942011-07-11T09:04:49.779+02:002011-07-11T09:04:49.779+02:00Bizony a legtöbbször én is csak ezeket az alapfűsz...Bizony a legtöbbször én is csak ezeket az alapfűszereket használom, mert így igazán érezni a finom hús ízét, és a sok zacskós ételízesítő elnyomja azt hagyományos finom sült hús ízt ami gyerekkoromból még bennem él. Nagyon szeretem én is a kacsát, bár csak karácsonykor szoktuk enni, mert nehéz hozzájutni, azt nem is tudom, hogy mi a különbség árba a csirkecombnál. :)<br />Nagyon szép, lettem volna a vendéged! :)Barbi konyhájahttps://www.blogger.com/profile/14333899558199361703noreply@blogger.com